Belépés
FőoldalHírekKeresésRegisztrációBelépés

Dugulás elhárítás, bontás és csőgörény nélkül, garantált eredménnyel, olcsón, gyorsan, egyszerűen! Minden, ami a dugulással, dugulás keletkezésével, a dugulás elhárításával kapcsolatos, azt itt megtalálja!

Webáruház
Elérhetőségeink:

Lakossági felhasználók

PERIDOX termékek

Cikkek, érdekességek

Gy.I.K.

Adatvédelmi nyilatkozat

Önök kérdezték Önök kérdezték
2010-09-25 06:11:05

Önök kérdezték

Kérdés: Eldugult a mosogatói lefolyóm, mit csináljak?

Először is, ne essen kétségbe, a problémát gyorsan, hatékonyan és nem utolsó sorban olcsón lehet kezelni

PERIDOX (DE) Dugulás Elhárító szerrel.

Amennyiben a dugulás hirtelen állt be, nagy valószinüséggel egy a lefolyón keresztül átjutott szerves anyag, ételmaradék, vagy a főzési előkészületek során feleslegessé vált anyag a tettes, ami a szifonban okozott dugulást. Nos, lehet szólni a párunknak, aki aztán, ha éppen nincs focimeccs a tévében és olyan a hangulata, hát kisebb nagyobb morgolódás után nekiáll, szétszedi és kitisztítja a mosogató alatti szifont. Ez azonban bizonyos hátrányokkal is járhat. Mármint, büdös lesz a konyha, hisz a szifon egyben bűzelzáróként is funkcionál a csatornarendszer és a mosogató között. Aztán a tömítés is megsérülhet és onnantól kezdve bizony nem csak a bűz fog egy ideig állandósulni, hanem be kell tenni egy tálkát, vagy esetleg egy vödröt a szifon alá, mert a tömitetlenség miatt csöpögés előfordulhat. Végső esetben és nagy elkeseredettségünkben szólhatunk egy mesterembernek, aki ezeket a problémákat szakszerűen orvosolja, de ez meg azért jelentős költséggel járhat.

Amennyiben a mosogatónál nem hirtelen lép fel a dugulás, hanem már voltak előjelei, mint például, hogy a szokásosnál egyre lassabban folyt le a szennyvíz, egyre többször érezzük a csatornaszagot, akkor viszont egyértelmű, hogy egy a rendszer egészét érintő dugulás kialakulásának végső fázisához értünk. Itt már nem segít semmi rimánkodás a párunk felé, mert bár szétszedheti a rendszert, nagy valószinüséggel csak a bosszuság fog a kezelés után maradni, meg a piszkos, csatatérnek tűnő konyha, esetleg fürdőszoba. Hacsak a párunk, nem profi vízvezeték-, csatornaszerelő.

A megoldás bármely eset is lépett fel Önnél, a

PERIDOX (DE) Dugulás Elhárítószer használata.

A készítmény használata egyszerű. Amikor már nem fogja használni (este van, már nem fog főzni, mosogatni, vagy már teljesen beállt a rendszer és használhatatlanná vált...) beleönt a lefolyóba 1-3 dl Dugulás Elhárítószert, becsukja maga után a konyhaajtót és megpróbál pihenni. Tévét néz, olvas, interneten böngész (és lehet, hogy egy hasonló pihentagyú cikket olvas mint most!) vagy bármi más tevékenységet folytathat, a PERIDOX (DE) Dugulás Elhárítószer addig is dolgozik Ön, vagy a párja helyett.

Feloldja az összes szerves lerakódást, szennyeződést a rendszerben, legyen szó zöldség maradékokról, hús cafrangokról, kisebb csontokról, kenyér darabkákról, haj és szőrszállakról.

Reggel aztán friss erővel annyi az összes dolgunk, hogy bő vízzel - lehetőség szerint meleg vízzel - átöblítsük a mosogatónkat.

Természetesen nagy segítséget jelenthet az is, ha ezeket a darabos szennyeződéseket nem engedjük le a lefolyóba, de mint tudjuk, a legjobb jóindulat mellett is mindig előfordulhat, hogy egy két rizsszem, vagy almahéj, krumplidarabka, esetleg kifőtt tésztadarab bele ne kerüljenek a rendszerünkbe.

Érdekel a termék, szeretném használni!

Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Ha problémás a takarítás, a tisztítás, a higiénia fenntartása és ehhez keres valami jó megoldást, akkor a PERIDOX a megoldás!

Feliratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
Név:
E-mail:
Leiratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
E-mail:

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
eXTReMe Tracker
developed by Centrumnet Systems