Warning: session_start(): open(/var/www/www/helysegek.hu/tmp//sess_702lv36v3ogkjuek3gjhfulio0, O_RDWR) failed: Disc quota exceeded (69) in /var/www/www/helysegek.hu/www/main.php on line 22
Ipari tisztító és fertőtlenítőszerek, nem csak ipari felhasználóknak! - termékek - Mennyire környezetbarát termék aTartós Jégmentesítő?
Belépés
FőoldalHírekKeresésRegisztrációBelépés

Dugulás elhárítás, bontás és csőgörény nélkül, garantált eredménnyel, olcsón, gyorsan, egyszerűen! Minden, ami a dugulással, dugulás keletkezésével, a dugulás elhárításával kapcsolatos, azt itt megtalálja!

Webáruház
Elérhetőségeink:

Lakossági felhasználók

PERIDOX termékek

Cikkek, érdekességek

Gy.I.K.

Adatvédelmi nyilatkozat

Mennyire környezetbarát termék a Tartós Jégmentesítő? Mennyire környezetbarát termék a Tartós Jégmentesítő?
2009-11-14 05:25:49

Tudatos környezetvédelmi megoldások

A PERIDOX (BAV) Tartós Jégmentesítőszer teljesen környezetbarát terméknek minősül, hisz az összetételében nincs olyan alkotórész, ami a környezetet bármilyen mértékben is károsítaná!

Sőt!

Alapvetően természetazonos anyagokat tartalmaz, mely a tavaszi hóolvadás után beépül a környezetbe és ott tápanyagként hasznosul a növényi szervezetek részére. Ennek következtében a fű félék már az első évtől, a cserjék, bokrok a második évtől, a fák a harmadik, negyedik év után fognak szemmel láthatóan jobban fejlődni.
A szer hatására a növények gyökérzete megerősödik, ami által jobb lesz a tápanyagfelvételük.
Ennek a folyamatnak a jelei a következők:

  • a fű félék jobban és sűrűbben, tömöttebben hajtanak ki tavasszal;
  • a tömöttebb felület miatt jobb a terület a vízmegtartó képessége, ami miatt a kevesebb csapadék is jobban hasznosul;
  • a cserjék esetében a szárak erősebbé válnak, a levelek zöldebbek és érezhetően vizzel telitettebbé válnak, ami egyértelmű jele annak, hogy a tápanyagfelvétel jobb;
  • a növények több virágokat hoznak és azok elhelyezkedése is jobb az ágakon;
  • jobb lesz a termés megkötés, a magképződés biztosabb;
  • cserjék, kis fák esetében a szár növekedése, a lombozat erősödése;

Másik nagy előnye, hogy a házi kedvencek lábait sem marja fel, így amikor a kis kedvenceink hazaérnek a gazdival a sétából, nem fogják lenyalni a tappancsukra tapadt és azt irritáló sólerakódásokat, így az emésztő rendszerük sem lesz leterhelve, illetve kitéve olyan károsodásoknak, ami jobb esetben enyhe gyomor bántalmakban, - ami egyébként komoly fizikai fájdalommal is együtt járhat - vagy rosszabb esetben krónikus megbetegedésekben, netalántán a kis kedvencünk elvesztésében csúcsosodhat ki.

További szempont az, hogya készítmény a külterületeken, vagy a környezetvédelmi szempontból kiemelkedőnek minősülő területeken sem fog a rágcsólók kárára lenni, itt első sorban az egerekre és pockokra kell gondolni, illetve nagyon fontos, hogy a kisemlősök mint a vadnyulak, sem kerülnek veszélybe - ami a táplálékláncban elfoglalt helyük miatt - a ragadozó madaraink is könnyebben vészelik át a telet.

Igen! Érdekel a termék és használni szeretném!

Címke felhő:

Útszóró só, útszóró sót helyettesítő anyagok, balesetveszély, csúszós út, autópálya, útszakasz, járda csúszás mentesítés, környezetvédelem, síkosságmentesítés, ónos eső, téli útviszonyok, hószórás, jégoldás, jégmentasítés, fagyveszély, növényvédelem

Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Ha problémás a takarítás, a tisztítás, a higiénia fenntartása és ehhez keres valami jó megoldást, akkor a PERIDOX a megoldás!

Feliratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
Név:
E-mail:
Leiratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
E-mail:

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
<
eXTReMe Tracker
developed by Centrumnet Systems