Belépés
FőoldalHírekKeresésRegisztrációBelépés

Dugulás elhárítás, bontás és csőgörény nélkül, garantált eredménnyel, olcsón, gyorsan, egyszerűen! Minden, ami a dugulással, dugulás keletkezésével, a dugulás elhárításával kapcsolatos, azt itt megtalálja!

Webáruház
Elérhetőségeink:

Lakossági felhasználók

PERIDOX termékek

Cikkek, érdekességek

Gy.I.K.

Adatvédelmi nyilatkozat

Influenza elleni védekezésről ismét Influenza elleni védekezésről ismét
2009-11-27 04:39:18

H1N1, H5N1, H2N3 elleni védekezésről ismét

Felgyorsult, globalizált világunkban sajnos a betegségek és ezen belül a járványszerű betegségek is gyorsabban tudnak terjedni. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy innentől kezdve zárjuk magunkra a szobánk ajtaját és csak szűrt levegőjű térben éljük le hátralévő évtizedeinket, hanem azt, hogy az észszerűség határain belül a személyi higiéniánk növelésével védjük meg magunkat és szeretteinket a különböző fertőző betegségektől, járványoktól.

A legújabb őrület, az influenza vírus itt van a nyakunkon. Az egyszerűbbnek tűnő megoldás a védőoltás. Azonban egyre több helyről halljuk - tudjuk is egyébként - hogy az influenza vírus az egyik leggyorsabban változó, sok-sok mutációban létező vírustörzs. Tehát az a vírus, ami nem is oly régen sertésinfluenzaként, vagy mexikói influenzaként hívtak, szakmai körökben H1N1 néven híresült el. Ez a vírustörzs azonban már rég nem az a vírustörzs, hisz ma már az egész világon, így értelem szerűen Európában is, így értelem szerűen hazánkban is - a betegségeket okozó válfaja a H2N3 tudományos néven nevezett influenza törzs dönti le a lábáról a betegeket.

Ilyen gyors változást oltóanyaggal követni rettentően nehéz és költséges is. Természetesen a védőoltás mint megelőzés az egyik legjobb fegyver a betegségek ellen, mindösszesen a probléma az, hogy a gyors mutációs változások miatt igazából a jelen esetben azt sem tudjuk, melyik törzs ellen oltassuk be magunkat.

Állítólag- a hírek legalábbis erről szóltak- mi még az eredeti, H1N1 influenza törzs elleni vakcináit gyártattuk le. Hát ez bizony lehet, hogy nem a legtökéletesebb védelmet nyújtja számunkra?

Ennek ellenére azért nem kell kétségbe esni.

Nyugodtan menjünk el moziba, bevásárolni és bármennyire hihetetlen is, azért még munkába is elmehetünk!

Amire viszont fordítsunk fokozott figyelmet, az a megelőzése a betegségeknek. Mint tudjuk, az influenza vírus cseppfertőzéssel terjedő betegség. A cseppfertőzéssel terjedő betegségeket akkor tudjuk elkapni, ha az alapvető higiéniai szintet sem tartjuk be.

Nézzük, mit is kell tennünk.

Köhögés esetén, ne a levegőbe köhögjünk, mert ezzel kórokozók százezreit köpködjük szét a levegőben. Ha ez mondjuk egy zsúfolt tömegközlekedési eszközön (BKV, HÉV, MÁV...) teszi a felelőtlen ember, akkor az szinte kimeríti a higiéniai terrorizmus fogalmát. Ez ellen védekezni sajnos nemigen tudunk, maximum megkérhetjük az illetőt, hogy ugyan már tegye a szája elé a kezét, amiben azért van legalább egy papírzsebkendő....

Viszont, mert közlekedni azért csak kell, ha már egyszer felszáltunk egy ilyen eszközre, akkor a bőrünkre tapadt fertőző kórokozókat ne cipeljük magunkkal addig, amíg biztos, hogy elfertőz bennünket, vagy környezetünket. Ahogy tehetjük - hazaértünk, vagy beértünk a munkahelyünkre - vessük le a felső ruházatunkat és - lehetőség szerint fertőtlenítő készítménnyel fertőtlenítsük le a kezünket, arcunkat. Erre tudom ajánlani a PERIDOX (KF 100) Kézfertőtlenítő 100 ml-s kiszerelését, ami elfér akár egy női kistáskában, vagy egy férfi zakó belső zsebében is. Két, háromy fújás a marokba a készítményből, majd alaposan eldörzsljük a kéz felületén és mielőtt azt érezzük, hogy kezd beszáradni a szer, kb 10-15 mp, töröljük át a kezünkkel az arcunkat és utoljára simitsuk le a hajunkat is. A készítmény használata után nem szükséges a vizes öblítés. A PERIDOX (KF 100) Kézfertőtlenítő 100 ml-s termék hatékonyan megvéd bennünket a különböző kórokozóktól és nagy előnye, hogy bőrvédő adalékanyagai miatt a bőr felületét sem szárítja ki. A szer használata után olyan érzése van az ember kezének, mintha be lenne balzsamozva a kéz, felülete puhábbá, rugalmasabbá válik. Több olyan visszajelzés is érkezett, hogy 4-5 hetes rendszeres használat után a felhasználó kezéről a pikkelysömört is megszüntette. (Azért azt szeretném leszögezni, a szer nem bőrbetegségek, pikkelysömör kezelésére lett kitalálva!)

Nos, ha végeztünk a kezünk és arcbőrünk fertőtlenítésével, következhet a légterünk fertőtlenítése is, legyen az a közvetlen munkahelyünk, vagy a családunk élettere, a lakás.

Ehhez használjuk a PERIDOX (IS) Influ Sprayt mely használatával a levegőben lebegő kórokozókat, vírusokat, baktériumokat, gombákat tudjuk megszüntetni és mindezt úgy, hogy nem kemény kemikáliákat, hanem kimondottan gyógynövények hatóanyagait permetezzük ki a levegőbe. A lakásunkban elég napi 1-2 alkalommal, vagy ha több vendég jön hozzánk akkor sűrűbben használni. Munkahelyünk légterében természetesen attól függ a felhasználás sűrűsége, hogy milyen forgalmas helyen dolgozunk. Azért a 4-5 alkalom szerintem oda is elegendő. Ha ezeket a tippeket megfogadjuk, alkalmazzuk akkor a járványszerű influenzás megbetegedések, legyen az a madárinfluenza, H5N1, vagy sertésinfluenza H1N1, vagy annak egyik mutációja, mondjuk a H2N3 vírustörzs okozta fertőzések, már tudunk egy kis védelmet biztosítani magunknak és környezetünknek.

Természetesen a PERIDOX termékek használata nem garantálja azt, hogy az influenza ellen 100%-s védelmet kapunk, de az biztos, hogy amennyiben a fent leírtakat betartjuk, akkor abban az esetben egy esetleges betegséget ha el is kapunk, az - valószínüleg - könnyebb és gyorsabb lefolyású lesz, mint ezen védekezések, megelőzések elmulasztása esetében lettek volna.

Mindezek mellett nagyon fontos még a megfelelő vitamindús étrend is.

Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Ha problémás a takarítás, a tisztítás, a higiénia fenntartása és ehhez keres valami jó megoldást, akkor a PERIDOX a megoldás!

Feliratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
Név:
E-mail:
Leiratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
E-mail:

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
eXTReMe Tracker
developed by Centrumnet Systems