Belépés
FőoldalHírekKeresésRegisztrációBelépés

Dugulás elhárítás, bontás és csőgörény nélkül, garantált eredménnyel, olcsón, gyorsan, egyszerűen! Minden, ami a dugulással, dugulás keletkezésével, a dugulás elhárításával kapcsolatos, azt itt megtalálja!

Webáruház
Elérhetőségeink:

Lakossági felhasználók

PERIDOX termékek

Cikkek, érdekességek

Gy.I.K.

Adatvédelmi nyilatkozat

Higiéniai terrorizmus! Higiéniai terrorizmus!
2009-08-24 10:39:44

Higiéniai terrorizmus!

Higiéniai terrorizmus!

Itt vannak a higiéniai terroristák! Kik is azok a terroristák? Mi is a Terrorizmus?
Az IAA (International Antiterrorist Association Citizens’ Corps), a Nemzetközi Terrorizmus Elleni Társadalmi Összefogás Egyesület által kimunkált és megfogalmazott értelmezés szerint a Terrorizmus definíciója a következő:
“A terrorizmus olyan előre eltervezett és megszervezett erőszak alkalmazása, vagy annak alkalmazásával való reális fenyegetés, amely fegyvertelen és ártatlan civil személyek, vagy civilek esetleges csoportja ellen irányul. A terrorizmust valamilyen idológiai, politikai, vallási vagy társadalmi céllal motivált szubnacionális csoportok vagy rejtett ügynökök alkalmazzák abból a célból, hogy társadalmi szintű félelmet keltve kényszerítsen kormányokat vagy társadalmakat a terroristák idológiai, vallási, politikai vagy társadalmi céljainak elfogadására. A terrorizmus tehát a köz véleményének megváltoztatásának erőszakos eszköze.”
Ezek szerint, amennyiben a fenti definíciót tágan értelmezzük, akkor ma én találkoztam öt higiéniai terroristával. Találkoztam öt koszos, az alapvető higiéniai előírásokat semmibe vevőemberrel, akik a Metrón össze-vissza fogdostak mindent és mindenkit. Terjesztették a kórokozókat, melegágyat biztosítvaa járványszerű betegségek megtelepedésének, terjedésének.
Az IAA (International Antiterrorist Association Citizens’ Corps), a Nemzetközi Terrorizmus Elleni Társadalmi Összefogás Egyesület felhívása szerint a terrorizmus elleni csak a hivatásos szervezetek és a társadalmi szervezetek összefogásával és együttes fellépésével lehet hatékonyan védekezni.
Engedjék meg, hogy közzétegyek egy felhívást:
Csatlakozzon Ön is a terrorizmus elleni társadalmi összefogáshoz, azzal, hogy egészségesen akar élni. Védekezzen a higiéniai terror ellen azzal, hogy tisztán tartja önmagát, szeretteit, lakásást és környzetét, hatékonyan lép fel a fertőzés lehetősége ellen.
Az IAAnemzetközi szakértői,támogatása alapján,a PERIDOX tisztító és fertőtlenítő szereket javasoljuk.
Lendvai Tamás, IAA Általános Alelnök
Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Ha problémás a takarítás, a tisztítás, a higiénia fenntartása és ehhez keres valami jó megoldást, akkor a PERIDOX a megoldás!

Feliratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
Név:
E-mail:
Leiratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
E-mail:

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
eXTReMe Tracker
developed by Centrumnet Systems