Belépés
FőoldalHírekKeresésRegisztrációBelépés

Dugulás elhárítás, bontás és csőgörény nélkül, garantált eredménnyel, olcsón, gyorsan, egyszerűen! Minden, ami a dugulással, dugulás keletkezésével, a dugulás elhárításával kapcsolatos, azt itt megtalálja!

Webáruház
Elérhetőségeink:

Lakossági felhasználók

PERIDOX termékek

Cikkek, érdekességek

Gy.I.K.

Adatvédelmi nyilatkozat

Használgható-e a készítmény fürdőszobában, vagy a WC-ben?
2009-11-14 07:43:56

Dugulás elhárítás csőgörény nélkül.

Használható e a készítmény fürdőszobában, vagy a WC-ben?

Természetesen használható, hisz a PERIDOX (DE) Dugulás Elhárítószer minden szerves szennyeződést megszüntet, legyen szó a konyhai mosogatóban lefolyó kissebb ételmaradékokról, zöldségdarabkákról, vagy tésztamaradványról, akár a fürdőszobában keletkező szennyeződésekről. Amit tudni kell, minden ember rengeteg szőrt, hajat és más anyagot juttat ki környezetébe, így egy fürdés esetén is rengeteg szerves szennyeződés jut le a lefolyókba. (most a WC használatáról ne is tegyünk említést, bár egy lehúzásnyi időt azért ez is érdemelne!)

Gondoljunk bele, egy fürdés után mi marad utánunk a kádba. Ami látszik azok a hajszállak, az elszíneződött, szappanos nyomok a kád oldalán....

Mindenki látott már ilyet ugye?

Nos ezek az anyagok egy kotyvaszt alkotnak, mely a lefolyóba jutva egyre sűrűbbé, nehezebben folyó maszlaggá álnak össze és idővel elkezdődik a csatornarendszerünk falának szűkülése, ami egyértelműen a dugulás kialakulásának az első lépése.

Ebbe a kotyvasztba aztán szinte bele fúrodnak a borotválkozáskor levágott szőrszállak, amibe természetesen a hajmosáskor kihulló hajszálak és egyébb szőrszállak akadnak bele és innentől kezdve már csak idő kérdése, mikor fogy bekövetkezni a dugulás.

Ezért célszerű a dugulást megelőzni oly módon, hogy havi rendszerességgel -amikor már nem fogjuk használni a lakásunkat legalább 2-3 órán keresztül - beöntünk a lefolyókba 0,5~2 dl PERIDOX Dugulás Elhárítószert, majd a következő használat előtt a lefolyókat alaposan bő vízzel átöblítkük.

Ezt egészítsük ki azzal, hogylegalább a mosogatáshoz olyan szereket használjunk, ami a lefolyórendszerünket nem terheli.

Érdekel a termék, szeretném használni!

Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Ha problémás a takarítás, a tisztítás, a higiénia fenntartása és ehhez keres valami jó megoldást, akkor a PERIDOX a megoldás!

Feliratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
Név:
E-mail:
Leiratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
E-mail:

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
eXTReMe Tracker
developed by Centrumnet Systems