Belépés
FőoldalHírekKeresésRegisztrációBelépés

Dugulás elhárítás, bontás és csőgörény nélkül, garantált eredménnyel, olcsón, gyorsan, egyszerűen! Minden, ami a dugulással, dugulás keletkezésével, a dugulás elhárításával kapcsolatos, azt itt megtalálja!

Webáruház
Elérhetőségeink:

Lakossági felhasználók

PERIDOX termékek

Cikkek, érdekességek

Gy.I.K.

Adatvédelmi nyilatkozat

Ha használom az Influ Sprayt, akkor már nem is leszek beteg?
2009-11-12 13:52:07

Preventív megoldások az influenza elleni védekezésben.

Kérdés: Ha használom az Influ Sprayt, akkor már nem is leszek beteg?

A PERIDOX (IS) Influ Spray az egyik leghatékonyabb megoldást jelenti az influenza vírus ellen is, de sajnos a készítmény használata nem zárja ki, hogy esetleg egy tömegközlekedési eszközön, vagy a munkahelyünkön, iskolában, valakitől, aki már vírushordozó nem kapjuk el közvetlenül a fertőzést.

Az Influ Spraynek a megelőzésben van fontos szerepe. Rendszeres használata esetén megakadályozza, hogy kritikus pontokon eleve hőemelkedés lépjen fel, mert ekkor az adott területen a nyálkahártya kiszárad, így a szervezetünk automatikus védelmi vonala eggyel hátrább kerül, teret adva a fertőzésnek, ami így azonnal a szervezetünkben tudja kifejteni cseppet sem áldásos tevékenységét. Az Influ Sprayben a gyógynövény hatóanyagok inhallálás útján folyamatos inger alatt tartják az első védelmi vonalainkat, ami által, ha a fertőzés be is jut a szervezetbe, azonnal meg tudja kezdeni az immunrendszerünk a kórokozók elpusztítását.

Ezért nagyon fontos, hogy az immunrendszerünk jól működjön, mert a szükséges nyomelemeket, ásványi anyagokat, vitaminokat gyorsan kell tudnunk pótolni. Természetesen a szintetikusan előállított, tabletták és más gyógyhatású készítmények is megfelelőek, de az igazi a természetes vitamin és nyomelem pótlás, amit első sorban gyümölcsökből érdemes magunkhoz venni. Nagyon fontos, hogy ezekben a csúnya, ködös, esős, se hideg, se meleg időkben a C és D vitaminban dúsabb citrusféléket (narancs, citrom...) részesítsük előnyben, illetve még ha nem is esik mindig jól, iktassunk be legalább fél órás sétát a szabad levegőn. (Itt szeretném felhívni a figyelmétkedves budapesti olvasóinknak, hogy a friss levegőt nem a Blaha Lujza tér levegőjére értettem!)

Érdekel a termék, szeretném használni!

Címke felhő: influenza, vírus, influenza elleni védekezés, iritáció, H1N1, megelőzés, preventív megoldások, H5N1, citrusfélék, gyógynövények, immunrendszer, kórokozók, H2N3, spanyolnátha, Influ Spray, megfázás, influenza vírus, cseppfertőzés,

Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Ha problémás a takarítás, a tisztítás, a higiénia fenntartása és ehhez keres valami jó megoldást, akkor a PERIDOX a megoldás!

Feliratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
Név:
E-mail:
Leiratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
E-mail:

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
eXTReMe Tracker
developed by Centrumnet Systems