Belépés
FőoldalHírekKeresésRegisztrációBelépés

Dugulás elhárítás, bontás és csőgörény nélkül, garantált eredménnyel, olcsón, gyorsan, egyszerűen! Minden, ami a dugulással, dugulás keletkezésével, a dugulás elhárításával kapcsolatos, azt itt megtalálja!

Webáruház
Elérhetőségeink:

Lakossági felhasználók

PERIDOX termékek

Cikkek, érdekességek

Gy.I.K.

Adatvédelmi nyilatkozat

Ébredj ember! Ébredj ember!
2009-08-24 19:40:00

Ébredj ember!

Ébresztő!

Találkoztam Péterrel, és feltettem Neki, kedvenc kérdésemet.
- Hallod?
- Szól az ébresztő óra!
- Nem, nem hallom - jön azonnal a válasz.
- Pedig szól, erősködöm tovább. Itt a társadalmi átalakulás napja.
- Ébredj ember! Vedd észre a változást és élj a Neked nyújtott lehetőséggel. Minden napról napra változik és Te és társaid mindent megtesztek annak érdekében, hogy eltakarjátok szemeiteket, hogy ne lássátok, hogy naponta más világra ébredtek. Én nem tudok - én nem akarok - változni, stb. hallom a választ. Egyet nem vesztek észre, hogy a változás, nem kívánság műsor, a változás jön, a változás, olyan, mint egy vonat. A te döntésed, csak az lehet, hogy felszállsz a vonatra, vagy lemaradsz.
Nézzünk egy-két példát: Életünk legszebb évei a huszadik század közepe, vagy második fele voltak. Minden sarkon volt egy kiskocsma, vagy presszó, minden sarkon volt egy kisközért, minden főútvonalon voltak boltok, ahol ruhát, cipőt, bútort vettünk. Emlékszem, az egyik üzletvezető azzal kezdett kérkedni, hogy nála minden nap megfordul legalább 100 vevő. Nézzük ugyan ezt ma: Minden sarkon van egy Mc Donald’s, a TESCO busz, ingyen kivisz a bevásárló központba, vagy bemehetsz a WestEnd-be ruháért, cipőért, vagy moziba. Ezek a komplexumok naponta akár több tízezres tömeget fogadnak.
Neked tízezer ember más és más személyes baktériumával, vírusával, gombájával kell megbirkóznod. A Te immunrendszerednek naponta több tízezer potenciális fertőzővel kell megküzdenie. Mit gondolsz, erre a Te immunrendszered fel van készülve? Megnyugtatlak, nincs! És ez még nem minden, mert ötven évvel ezelőtt egy évig készült valaki, ha a szomszédos országba el akart jutni. Szenzáció számba ment, ha valaki hallott olyan emberről aki átkelt az óceánon, vagy járt távol-keleten. Ma egy döntés kérdése és körülrepülhetjük a földet, megállhatunk bárhol, és keverhetjük a baktérium-, vírus-, vagy gomba- kollekciónkat.
Hazajövünk, és büszkén fertőzünk tovább. Fertőzzük szeretteinket, barátainkat, munkatársainkat, és számos ismert és ismeretlen embert. Lehet, hogy mi nem kaptunk el semmit, de a Lajos gomba állománya és az általunk átadott (hozott) gomba keveredve akár egy jó kis fertőzést eredményezhet, és nem csak Lajosnak, hanem a környezetében mindenkinek.

Ezt a sort még számtalan példával folytathatjuk. Neked mondta már valaki, hogy tanulj meg tisztálkodni? Nem azért, hogy ne legyél büdös, hanem azért, mert jön egy új társadalmi rendszer, ami más és más viselkedési, és tisztálkodási formákat követel Tőled. Ne riogassalak, nem fessem az ördögöt a falra, jó! Akkor szállj fel a vonatra és alkalmazkodj a megváltozott környezetedhez. Növeld az egyéni higiéniádat, segíts az amúgy is túlterhelt immunrendszerednek azzal, hogy rendszeresen használsz megfelelő termékeket. Na ugye, hogy szól az ébresztőóra!

Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Ha problémás a takarítás, a tisztítás, a higiénia fenntartása és ehhez keres valami jó megoldást, akkor a PERIDOX a megoldás!

Feliratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
Név:
E-mail:
Leiratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
E-mail:

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
eXTReMe Tracker
developed by Centrumnet Systems