Belépés
FőoldalHírekKeresésRegisztrációBelépés

Dugulás elhárítás, bontás és csőgörény nélkül, garantált eredménnyel, olcsón, gyorsan, egyszerűen! Minden, ami a dugulással, dugulás keletkezésével, a dugulás elhárításával kapcsolatos, azt itt megtalálja!

Webáruház
Elérhetőségeink:

Lakossági felhasználók

PERIDOX termékek

Cikkek, érdekességek

Gy.I.K.

Adatvédelmi nyilatkozat

Dugulás elhárítás otthon, egyszerűen és hatékonyan! Dugulás elhárítás otthon, egyszerűen és hatékonyan!
2010-02-28 07:43:41

Csinálja Ön a dugulás elhárítást

Nem folyik le a víz a mosogatóból? Vagy a fürdőszobában a kád, vagy a zuhanylefolyó makacsolta meg magát? Esetleg ismét a WC okoz problémát?
Csalódott már és elege van a médiákban agyon reklámozott reklámozott hipp-hopp csodatermékekben?
A szakember meg drága és a múltkor is sokat kellett utána takarítania?
A bűzről már ne is beszéljünk amit megért kiszellőztetni a csatornatisztítás után?
Oldja meg Ön egyszerűen, gyorsan és hatékonyan ezt a problémát!
Ebben segítünk Önnek!
Az Ön dolga mindösszesen csak annyi, hogy kb. 2 dl PERIDOX (DE) Dugulás Elhárítót önt a konyhai mosogató, a fürdőszobai mosdó és a fürdőkád, vagy zuhanytálca lefolyóiba, illetve a maradék, kb. 3 ~ 4 dl PERIDOX (DE) Dugulás Elhárító-t pedig beleönti a wc lefolyójójába, majd a következő 2-3 órában kemény önfegyelmet tanúsítva azt csinál, amit akar, vagy ami jólesik Önnek.
Olvasson könyvet, szörföljön a világhálón, vagy nézzen meg egy filmet, akár DVD-n, akár moziban. Látogassa meg barátait, vagy barátnőit. Próbáljon pihenni, akár aktívan, akár passzívan a következő 2-3 órában.
Nos, a csatornatisztítás valóban piszkos munka, tehát Ön ne tegyen a dugulással kapcsolatban semmit sem, mert a Ön helyett majd dolgozik a PERIDOX (DE) Dugulás Elhárító!
Kezdjük azzal, hogy amikor kezébe veszi a
PERIDOX (DE) Dugulás Elhárító flakonját, azt látja, hogy a készítmény vízszerűen folyik. Ugye ez már egyszerűen érthetetlen, hisz a különböző reklámokban milyen jól mutat és hangzik a lefolyótisztító gél elnevezés!
Ha olvassa ezt a tájékoztatást, akkor Ön már valószinüleg próbált ilyen csodagélt és igazából nem lehetett vele megelégedve.
A gél állagú készítmények más területeken jó megoldást jelenthetnek, de a dugulások elhárításánál a géles állag hátrány.
Tehát, amikor Ön beleönt valamennyi gélt a lefolyóba, akkor az nem tud azonnal keveredni a bűzelzáróban lévő folyadékkal, hanem csak kiszorítja abból a benne levő vizet és onnantól kezdve csak a bűzelzáróban fogja kifejteni hatását. A dugulás azonban általában nem ott van, hanem magában a csatornarendszer mélyebben fekvő részeiben, ahova a szer már el sem ér.
A
PERIDOX (DE) Dugulás Elhárító viszont nem egy gélesített hatóanyagtartalmú készítmény, hanem a vízben nagyon jól oldódó anyag, így amikor azt Ön a lefolyórendszerbe önti, azonnal elkeveredik a bűzzáróban lévő szennyvízzel és a csatornarendszerbe már eleve egy zsírfaló, minden szerves szennyeződést feloldó és lebontó folyadékként kúszik a csatornarendszer alján és a falán végig.

A PERIDOX (DE) Dugulás Elhárító egy igazi gyilkos, egy killer a csatorna szennyeződéseire nézve.
2-3 óra alatt a szerves anyagok nagy részét elfolyósítja, így a bő melegvízes átöblítés átjárhatóvá teszi a csatornarendszerünket. Célszerű a kezelést lehetőség szerint 1-2 napon belül megismételni, hogy az első kezelés alkalmával már fellazított, megvékonyított nyákot a lehető legjobban tudjuk letisztítani a csatornánk faláról.

Figyelem!
Ne használjon több szert mint ami elő van írva, ugyanis az pazarlás. Szükség esetén inkább ismételje meg a kezelést.
Öblítéshez sose használjon forró vizet, ugyanis a hirtelen nagy hőfokváltozás miatt a lefolyórendszerben deformálódások keletkezhetnek, ami tömítetlenséget okozhat.

Amit Önnek tudnia kell, a PERIDOX (DE) Dugulás Elhárító-t kimondottan ipari területekre, tehát húsüzemek, élelmiszeripari feldolgozók, hideg,- melegkonyhák részére fejlesztettük ki. Mint minden PERIDOX termék, úgy a PERIDOX (DE) dugulás Elhárító sem kapható kiskereskedelmi forgalomba, azt csak és kizárólag a webáruházunkon keresztül lehet beszerezni!

Ezt a terméket a Webáruházunkban a Lakossági Felhasználók részére hozzáférhető 1 literes kiszerelésben hozzuk forgalomba.

Igen, közvetlenül szeretnék a készítményhez hozzájutni! >>>

Képes termékválasztóhoz kattintson ide >>>

Kapcsolódó cikkek:

Megosztás a Facebook-on

Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Ha problémás a takarítás, a tisztítás, a higiénia fenntartása és ehhez keres valami jó megoldást, akkor a PERIDOX a megoldás!

Feliratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
Név:
E-mail:
Leiratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
E-mail:

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
eXTReMe Tracker
developed by Centrumnet Systems