Belépés
FőoldalHírekKeresésRegisztrációBelépés

Dugulás elhárítás, bontás és csőgörény nélkül, garantált eredménnyel, olcsón, gyorsan, egyszerűen! Minden, ami a dugulással, dugulás keletkezésével, a dugulás elhárításával kapcsolatos, azt itt megtalálja!

Webáruház
Elérhetőségeink:

Lakossági felhasználók

PERIDOX termékek

Cikkek, érdekességek

Gy.I.K.

Adatvédelmi nyilatkozat

Biológiai pokolgép Biológiai pokolgép
2009-08-24 19:59:50

Biológiai pokolgép

Itt az új biológiai pokolgép!

Fiatal barátom büszkén újságolta, hogy hobby-ból elkezdett foglalkozni az újlenyomattal. Megkérdezte, hogy tudom-e, hogy minden embernek egyedi újlenyomata van, és ez alkalmas az egyéni azonosításra. Tudom, mondtam, és végighallgattam az eddig beszerzett ismeretanyagát. Tetszett fiatal barátom magabiztossága, tetszettek a kinyilatkoztatásai, ezek a fiatalok, Ők még nem tudják, hogy mennyi mindent nem tudnak. Ők még nem ismerik a tudás paradoxont. Elmeséltem Neki: Kinek van birtokában az abszolút tudás? Például egy pásztornak! Aki pontosan tudja, hogy hol legeltesse a csordát, hogyan használja a subáját, ha leszúrja a pásztorbotot, az árnyékából tudja mennyi az idő, ezzel a tudással el tudja látni feladatát, stb. Az abszolút tudás egy ponttal jelölhető. Ha a tudás, egy pont, akkor az Őt körülvevő tér a tudás ellentéte a tudatlanság. A pontnak nincs kiterjedése, így nem érintkezik a környezetével, így nincs tudatlanság, tehát ez az abszolút tudás.
Amennyiben a pásztor bemegy a városba és beszélget emberekkel, újabb tudásra tesz szert.
A pont megnő, lesz kiterjedése, amit körülvesz a tudatlanság. Minél nagyobb a tudás kiterjedése, annál nagyobb felületen érintkezik a tudatlansággal. Ez a tudásparadoxon!
Minél többet tanulsz, annál több dologról tudod meg, hogy még nem tudod!
Fiatal barátom döbbenetét kihasználva mentem tovább. Tudod-e, hogy mi mindannyian, naponta elkészítünk egy-egy biológiai pokolgépet. Erre elnevette magát és határozottan közölte velem, hogy Ő nem. Ezt a kijelentését is megcáfoltam. Figyelj: Az embernek nem csak az ujjlenyomata egyedi, hanem a baktérium, vírus és gomba háztartása is. Tételezzük fel, hogy ezt a „vagyonunkat” valaki ugyan úgy, mint az ujjlenyomatot összegyűjtené, akkor megdöbbentő eredményt kapna. Vannak barátkozó, immunins, és vannak ellenséges vírusok, baktériumok, vagy gombák. Add a kezed, (kezet fogtunk) most vagy megfertőztél, vagy megfertőztelek, vagy nem történik semmi, vagy Te, vagy én továbbadjuk, az átadott gombát, vírust, vagy baktériumot, és a következő ember akivel kezet fogsz, annak az állománya és a Te vagy az én állományom keveredésének eredménye lehet fertőző. Te mint matematikus, hány variáció létezik? Végtelen, kapom a lehangolt választ. Akkor bújjak egy gumiruhába, és nem beszéljek, ne puszilkodjak, csókolózzak, ne szeretkezzek, ne éljek, ne legyek senkinek a társaságába, mert minden fertőző? Ez így igaz is meg nem is. Ezekre a problémákra van egy jó szerkezetünk, az immunrendszerünk. Ő vigyáz ránk, Ő segíti az egymás mellett élésünket, egy átlagos helyzetben. Mi az átlagos helyzet? Jó kérdés!
Hallottál a hippi korszakról? A huszadik század közepén, a fiatalok hátat fordítottak az erőszaknak, és a virágokat és a természetet kezdték szeretni, füves cigit szívtak és a fő jelmondatuk, hogy szeretkezz, ne háborúzz, több tízezren jöttek össze, stb. Itt kevesebb fertőzési lehetőség volt, mint ma egy napi bevásárló úton.METRO, TESCO, AUCHAN, CORA, vagy bármely más bevásáló egység. Ma eljutottunk oda, hogy ezzel a nagy létszámú találkozásokkal mi magunk készítünk percenként, vagy másodpercenként egy-egy biológiai pokolgépet. Ekkor szólalt meg a matematikus fiatal barátom, miért egyet? Végtelent és egyet! és mi a megoldás? Kössük fel magunkat? Nem! A megoldás mindenki számára adott. A személyes higiénia növelésével tudunk segíteni az immunrendszerünknek, hogy közösen leküzdjük az új fegyvert a biológiai pokolgépet. Tanuld meg, hogy ha haza érkezel, akkor azonnal moss kezet, tartsd tisztán környezeted, stb. A másik, nem mindegy mivel? Számos divatos és illatos tisztálkodó szert lehet kapni, ezek a szerek mind jók, amennyiben már megszabadultál a gombától, vírustól, baktériumtól. Az első lépés hazaérkezésedkor, hogy moss kezet egy kézkímélő fertőtlenítő szerrel. Tudod-e, hogy az előszobád az egy zsilip. Ott kell megválnod a „koszos” ruhadarabodtól és cipődtől. A személyes szférádba, amennyiben szeretteid is „tiszták”, akkor szabadon szerethetitek egymást. Amennyiben a személyes higiéniádra vigyázol, akkor naponta ezrével semmisíted meg az általad gyártott biológiai pokolgépeket.
Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Ha problémás a takarítás, a tisztítás, a higiénia fenntartása és ehhez keres valami jó megoldást, akkor a PERIDOX a megoldás!

Feliratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
Név:
E-mail:
Leiratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
E-mail:

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
eXTReMe Tracker
developed by Centrumnet Systems