Belépés
FőoldalHírekKeresésRegisztrációBelépés

Dugulás elhárítás, bontás és csőgörény nélkül, garantált eredménnyel, olcsón, gyorsan, egyszerűen! Minden, ami a dugulással, dugulás keletkezésével, a dugulás elhárításával kapcsolatos, azt itt megtalálja!

Webáruház
Elérhetőségeink:

Lakossági felhasználók

PERIDOX termékek

Cikkek, érdekességek

Gy.I.K.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az influenza járvány ellen milyen megelőző lehetőségeim vannak?
2009-11-11 05:01:09

Higiéniai tanácsok

Kérdés: Az influenza járvány ellen milyen megelőző lehetőségeim vannak?

Az influenza ellen az egyik leghatékonyabb védekezési forma a megelőzés, tehát amikor a fertőzés egyszerűen nem tud elérni bennünket. Olyan biztos módszert, tuti készítményt csak a kóklerek ajánlanak, amivel a fertőzés veszélyét a nullára lehet redukálni.

A megelőzés szempontjából szerintünk az egyik legelfogadottabb módszer a személyi higiéniai magasabb szintre emelése, de a fertőzésveszélyes időszakokban ez mindenképpen szükséges.

Itt első sorban a következőkre kell gondolni:

  • Réteges öltözködés, első sorban nem csak a megfázás elkerülése érdekében, hanem azért, hogy amikor tömegben közlekedünk, akkor a cseppfertőzéssel terjedő kórokozók, ne tudjanak közvetlen érintkezésbe lépni bőrünkön, hajunkon, keresztül velünk, hanem a felső ruházatunk, mint első védelmi egység állja útját a lehetséges fertőzésnek.
  • Kéz és arc fertőtlenítése, hisz a cseppfertőzéssel terjedő betegségek a nyálkahártyán keresztül tudják a virulens anyagaikat a szervezetünkbe juttatni. Ezért nagyon fontos, hogy a kezünkre, arcunkra, külön figyelmet fordítsunk. A PERIDOX KF100-s olyan kézfertőtlenítőkészítmény, mely használatához nem szükséges víz, tehát bárhol lehet használni, ráadásul 100 ml-s kiszerelése kompakttá teszi, hisz elfér egy női kistáskában, vagy egy férfizakó belső zsebében is. 2-3 fújás a behajlított marokba és egy gyors körkörös dörzsölő mozdulattal a kéz teljes felületét fél perc alatt fertőtleníteni tudjuk. Ráadásul a szer használata nem szárítja ki a bőrfelületet. Olyan érzést ad, mintha be lenne balzsamozva a kézfelület. Célszerű a bőrfelület beszáradása elött egy gyors mozdulattal az arcunkat is áttörölni, különösen a szemünk, az orrunk és a szánk környékén.
  • Azoknak a helyiségeknek ahol sűrűbben tartózkodunk a gyakoribb szellőztetése, illetve légfertőtlenítése. Erre kíválóan alkalmas az Influ Spray.
  • Az általunk sűrűbben használt helyiségeken belül a padozat, berendezési tárgyak rendszeres, fertőtlenítőszeres tisztítása. Ehhez ajánljuk a PERIDOX (EHCS) Egyéni Higiéniai Csomagunkat, melyben a felület fertőtlenítéshez alkalmas szerek találhatók.

Amennyiben a személyes higiéniai szintünket magasabb szintre emeljük, a fertőző megbetegedések lehetőségét visszaszorítjuk.

Címkefelhő:

megelőzés, preventív megoldások, influenza vírus, H1N1, spanyol nátha, gyógynövény hatóanyag, H5N1, személyi higiénia, fertőtlenítés, kézmosás, kézfertőtlenítés, egyéni higiénia, tisztaság, fertőtlenítő kézmosás, cseppfertőzés,

Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Ha problémás a takarítás, a tisztítás, a higiénia fenntartása és ehhez keres valami jó megoldást, akkor a PERIDOX a megoldás!

Feliratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
Név:
E-mail:
Leiratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
E-mail:

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
eXTReMe Tracker
developed by Centrumnet Systems