Belépés
FőoldalHírekKeresésRegisztrációBelépés

Dugulás elhárítás, bontás és csőgörény nélkül, garantált eredménnyel, olcsón, gyorsan, egyszerűen! Minden, ami a dugulással, dugulás keletkezésével, a dugulás elhárításával kapcsolatos, azt itt megtalálja!

Webáruház
Elérhetőségeink:

Lakossági felhasználók

PERIDOX termékek

Cikkek, érdekességek

Gy.I.K.

Adatvédelmi nyilatkozat

A PERIDOX (DE) Dugulás Elhárító a femina.hu-n
2010-02-01 12:01:48

A PERIDOX (DE) Dugulás Elhárító a femina.hu-n

Kedves Látogatóink, képzeljék el, a múlt héten mekkora meglepetést okozott nekem az egyik internetes portál!


Megjelent egy cikk a femina.hu-n amiben nagyon meg lett dicsérve a PERIDOX (DE) Dugulás Elhárító nevű termékünk! Nos a meglepetés nem az volt, hogy működik a termék, hisz ezt a terméketkimondottan húsipari, vágóhidi, konyhai körülmények közé, tehát erős fehérje terhelésnek kitett ipari létesítmények csatornarendszerének a tisztításához, karbantartáshoz, a dugulás elhárításhoz fejlesztettük ki. A meglepetés az volt ebben, hogy alig3 hónappal azután, hogy aWeb áruházban szabaddá tettük a lakossági felhasználóknak is bizonyios termékeinkhez való hozzáférést, máris megismerték ezt a termékünket.


Annyi látogató érkezett az nap az oldalunkra, hogy a számláló, mely a napi 40-60 szakmai látogatóhoz van hozzászokva szinte kiakadt. Az internet szolgáltatónk szervere valószinüleg le is izzadt egy kissé, mert másnap alig lehetett elérni az oldalunkat.
Az egészben az a szép, hogy nem is volt tudomásunk a cikkről addig, amig a sok sok regisztrálót meg nem láttuk az oldalunkon. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani, mind a cikk szerzőjének, mind az oldalunkon regisztrációt ejtő látogatóinknak is és igérem, lehetőségeinkhez mérten segítséget adunk abban, hogy azokkal a termékekkel is megismertessük partnereinket, amik segítségével gyorsabban, hatékonyabban és nem utolsó sorban gazdaságosabban tudják megoldani napi feladataikat.

Az elmúlt pár nap alatt majdnem 100 új regsiztrációt könyvelhettünk el. Megerősítette bennünk azt a gondolatot, hogy bár termékcsaládunk ipari felhasználók részére lett kifejlesztve, de az egyre szélesebb körben az interneten információt kereső - és szerző - lakossági felhasználók részére a web áruházon keresztül elérhetővé tettünk bizonyos termékeinket.

Az összes terméket nem tudjuk azonnali hatállyal elérhetővé tenni, hisz az ipari felhasználás jellegéből adódóan a kiszerelési egységeken muszály változtatnunk, hisz képzeljük el azt a lakossági felhasználót, aki mondjuk meg akar vásárolni a Web áruházunkon keresztül mondjuk valamelyik PERIDOX Gépi Mosogatószerünket öblítővel együtt. Nos ezek a termékek folyékony halmazállapotúak, tehát nem tablettás és nem is géles állapotúak, ráadásul 25 literes kiszerelésben hozzuk őket forgalomba. Elég macerás lesz szerintem 2 db 25 literes ballont elhelyezni a konyhában. Arról nem is beszélve, hogy ez a mennyiség - koncentrátumról van szó! - valószínüleg kb 3-4 évig biztosítaná a mosogatógép vegyszer ellátását, amely ugyan anyagilag ezen a távon biztos megérné, csak egyszerre egy kissé soknak tűnik az az összeg, amit ezért indulóban ki kellene fizetni.

Arról nem is beszélve, hogy hány féle mosogatógép márka van jelenleg a piacon és bizony mindegyik más és más mosóprogrammal van szerelve.

Ugyanezt a terméket az ipari felhasználók részére a térítésmentesen biztosított adagolórendszerünkkel, illetve az adott géptipúsra történő beállítások eszközlése után szállítjuk. Igaz, az ipari jellegű felhasználóknál általában havonta szükséges a ballonok cseréje és nem 3-4 évente.

Ezen tehát még dolgoznunk kell, de igérjük, ez év végéig találunk valami jó magoldást erre is, akárcsak a többi, már a Web áruházunkba elérhetővé tett termékünk esetében.

A lakossági felhasználók részére a Web áruházban elérhetővé tett termékeinkre egyaránt jellemző, hogy koncentrátumok, tehát csak minimális mennyiségeket kell belőlük használni, gyorsan és hatékonyan dolgoznak, ezért sokkal gazdaságosabbak, mint a hagyományos, a kiskereskedelmi forgalomba vásárolható készítmények. Mindez mellett még említést kell tennünk arról a nem elhanyagolható, cseppet sem mellékes tényről, hagy ezen készítmények használata esetében a szerek járulékos hatásai további előnyöket biztosítanak a felhasználó számára.

Ilyen például, a termékek bőrkímélő jellege, a minimális felhasználás miatt a készítmények környezetre gyakorolthatása, illetve bizonyos esetekben - Kézkímélő Mosogató, Tartós Jégmentesítő, KéziPadozat Tisztító, stb - a termékek kimondottan környezetbarát jellegűek.

Nos ezek után nézzük az ominózus cikket! A cikk eléréséhez klikk ide! >>>

Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Ha problémás a takarítás, a tisztítás, a higiénia fenntartása és ehhez keres valami jó megoldást, akkor a PERIDOX a megoldás!

Feliratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
Név:
E-mail:
Leiratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
E-mail:

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
eXTReMe Tracker
developed by Centrumnet Systems