Belépés
FőoldalHírekKeresésRegisztrációBelépés

Dugulás elhárítás, bontás és csőgörény nélkül, garantált eredménnyel, olcsón, gyorsan, egyszerűen! Minden, ami a dugulással, dugulás keletkezésével, a dugulás elhárításával kapcsolatos, azt itt megtalálja!

Webáruház
Elérhetőségeink:

Lakossági felhasználók

PERIDOX termékek

Cikkek, érdekességek

Gy.I.K.

Adatvédelmi nyilatkozat

A H1N1, vagy a H5N1 vírus veszélyesebb-e, avagy, mit kell tudni a vírusokról általában A H1N1, vagy a H5N1 vírus veszélyesebb-e, avagy, mit kell tudni a vírusokról általában
2009-08-15 18:45:01

H1N1, H5N1 influenza vírusok

A H1N1, vagy a H5N1 vírus veszélyesebb-e, avagy, mit kell tudni a vírusokról általában

A felgyorsult, globalizált világunkban sok új és kellemes dolog van, ami nélkül már nem tudnánk elképzelni sem az életünket. Az egyik legegyszerűbb példa, megváltozott utazási szokásaink miatt akár 16 órán belül a föld legtávolabbi pontjára is el tudunk jutni ma már. Ez az előny és kényelem azonban együtt jár azzal, hogy a különböző betegségek is – különösen a cseppfertőzéssel terjedő influenza és vállfajai – hihetetlen sebességgel terjedhetnek el Földünkön. Ezért nagyon fontos, hogy ebben a helyzetben az egyszerű emberek is felkészülten tudjanak szembe nézni a fertőzések terjedésével szemben. Az orvostudomány a mai napokban már elérkezett arra a színvonalra, hogy aránylag gyorsan tud a fertőző betegségek ellen szérumokat gyártani. Mégis, a szakemberek döntően a megelőzésre (preventív megoldásokra) fektetik inkább a hangsúlyt. Ez azonban tudatosabb viselkedést igényel a mindennapok emberétől is.

Mire is kell gondolnunk?
Először is, hogy az összezsúfolt világunkban a társas érintkezést nem lehet kiiktatni életünkből. Használjuk a tömegközlekedési eszközöket, bejárunk a munkahelyünkre, sok ember által látogatott nagy forgalmú helyeken fordulunk meg rendszeresen, ami mind-mind egy egy veszélyforrás lehet egy gyors terjedésű fertőzéssel szemben. Természetesen az ellenszérumok világában mondhatjuk azt, hogy beoltatjuk magunkat és nem lehet semmi bajunk. Ez természetesen egy jó és elfogadott módja a fertőzések megelőzésének. Ettől függetlenül azonban ne felejtkezzünk meg arról, hogy a személyi higiéniára több figyelmet fordítsunk. Ne felejtsük el, hogy alig 2 éve pánikot okozott a H5N1 néven elhíresült madárinfluenza, míg napjainkban tombol a H1N1 nevű sertésinfluenza. Komoly pánikot keltve több országban is. Ha mindehhez hozzávesszük, hogy a H1N1 sertésinfluenza Mexikóból történő indulása óta már nem egy esetben mutálódott és a mutációja egyre fertőzőbb és veszélyesebbé váltak, bizony el kell gondolkodni azon, megtettünk e mindent annak érdekében, hogy a ránk nehezedő kockázatokat a minimumra csökkentve elkerüljük a fertőzést. Ehhez a legegyszerűbb megoldások egyike a már említett védőoltáson túl a személyi higiéniánk biztosítása. Ehhez igazából arra van szükség, hogy a H1N1 sertésinfluenza vírusát a lehető legegyszerűbb módon próbáljuk meg távol tartani magunktól. Ehhez szükséges olyan komplex hatóanyagokat tartalmazó készítmény, amely napi rendszeres használata esetén ezeket a veszélyhelyzeteket megfelelően tudja kezelni.
Cégünk ezért forgalomba hozza a PERIDOX (EHCS) Egyéni Higiéniai Csomag nevű termékcsaládját, melynek tagjaival a szükséges fertőtlenítési és ártalmatlanítási feladatokat el tudja látni az egyszerű felhasználó is.
A PERIDOX (EHCS) Egyéni Higiéniai Csomagot az IAA ajánlásával 2009 szeptember 1-től biztosítjuk partnereink és az érdeklődők részére.
Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Ha problémás a takarítás, a tisztítás, a higiénia fenntartása és ehhez keres valami jó megoldást, akkor a PERIDOX a megoldás!

Feliratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
Név:
E-mail:
Leiratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
E-mail:

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
eXTReMe Tracker
developed by Centrumnet Systems