Belépés
FőoldalHírekKeresésRegisztrációBelépés

Dugulás elhárítás, bontás és csőgörény nélkül, garantált eredménnyel, olcsón, gyorsan, egyszerűen! Minden, ami a dugulással, dugulás keletkezésével, a dugulás elhárításával kapcsolatos, azt itt megtalálja!

Webáruház
Elérhetőségeink:

Lakossági felhasználók

PERIDOX termékek

Cikkek, érdekességek

Gy.I.K.

Adatvédelmi nyilatkozat

A folyékony csőgörény A folyékony csőgörény
2010-09-25 06:14:57

A folyékony csőgörény

Folyékony csőgörény, avagy a PERIDOX (DE) Dugulás Elhárító

A PERIDOX (DE) Dugulás Elhárító a csatornarendszer teljes belső felületéről eltávolítja a lerakódott zsíros, szerves szennyeződéseket, a letapadt szappanos felrakódásokat, ami által a csatorna teljes keresztmetszetében tudja a szennyvizet átengedni.Egy új kifejezést tanultunk az egyik partnerünktől, a folyékony csőgörényt.
Partnerünk elmondása szerint, ő már szakembernek számít a csőgőrény használata szempontjából, hisz havi rendszerességgel volt szüksége a csőgörény használatára.

Hol a konyhai mosogatója dugult el, hol a
fürdőszobában a kádból, vagy a mosdókagylóból nem folyt le a víz.

Egy ideig kihívta a duguláselhárításhoz a szakembereket, akik ki is mentek és meg is oldották a feladatot tisztességgel. A csőgörényes duguláselhárításnak a legnagyobb hátránya, hogy nem tudja a csatornarendszer teljes felületéről eltávolítani a lerakódott szerves szennyeződéseket, így aztán a dugulás megszüntetése csak ideiglenesen sikerülhet. De a recesszió partnerünket is elérte és az átlag 2 havonta kifizetett több tízezer forintnak úgy gondolta van máshol is helye, ezért beruházott egy csőgörénybe. Az első egy két alkalommal még büszke is volt magára, hogy irodai dolgozóként milyen jól meg tudta oldani a dugulásokat és mindjárt ki is számolta, hogy bizony közel 150 ezer forintot is meg tud spórolni családjának egy év alatt.
Ennyi pénzért még azokat a cseppet sem kellemes szagokat is hajlandó vagyok eltűrni! gondolta partnerünk, hisz a mondás is úgy tartja:

A pénznek nincs szaga, de a csőgörényes csatorna tisztításnak bizony van!Hát a pénznek is van szaga, de a duguláselhárítás közben bizony penetráns szagok keletkeznek!
Ráadásul, azzal, hogy a csőgörénnyel megszüntette a dugulást, még a munka kisebbik része lett csak elvégezve, hisz ezek után le kell tisztítani a csőgörényt és ki kell takarítani a helyiséget is.
Ami ugye az első 1-2 alkalommal még csak-csak elment, de amikor fél év után már havi rendszerességgel kellett a "kis házi kedvencet" a csőgörényt elővenni, kezdett kellemetlenné válni a dolog.
Meg a felesége is morgott, hogy amikor a szakik csinálták ezt a duguláselhárítást, akkor is kellemetlen volt a szag, de legalább a csőgörényüket nem a fürdőszobában mosták le, és bár utánuk is ki kellett takarítani, de azért amit Te csinálsz fiam, azután már egy kisebb nagytakarítást kell elvégeznem!

Gondolkodott is partnerünk, hogy és mit lehetne javítani a duguláselhárítási módszerén, hogy neki is "csak" 2-3 havonta kelljen ezt a cseppet sem szívderítő munkát elvégezni, de igazán nem tudott rájönni a megoldásra, míg egyszer csak eszébe jutott, hogy hoppá! Rákeresek az interneten a csőgörény szóra.

Így is tett és elérkezett az oldalunkra, ahol láss csodát, azt olvasta, hogy nem kell görnyedeznie a csaptelep alatt, nem kell szétszednie semmit, nem csinál szemetet és koszt, mégis meg tudja szüntetni a dugulást.
Partnerünk azonban sokat megélt és tapasztalt emberként úgy gondolta, hogy bár maga az összeg amibe egy csomag dugulsáelhárító szett kerül, postaköltséggel együtt sem tétel, de azért inkább rákérdez telefonon, hogy pontosan mit is csinál a PERIDOX (DE) Dugulás Elhárítószer.


A bemutatóterem vezetője pontos tájékoztatást ad az érdeklődő részére, hogy kell használni a PERIDOX (DE) Dugulás Elhárítót, illetve mik azok a módok, módszerek, amik segítségével hatékonyan tud védekezni a későbbi dugulások kialakulása ellen.Felhívta hát a Bemutatótermünket, ahol megtudta, hogy amennyiben beállt dugulás van, vagy erősen gondolkodik a víz, hogy lefolyjon, vagy sem, akkor max. 2~2,5 dl szert kell beleönteni a konyhai mosogatócsapba, ugyanennyit a fürdőszobai kézmosókagyló lefolyójába, illetve a fürdőszobában a kádba, vagy a zuhanytálca lefolyójába is, majd a maradékot a WC-be öntse bele, majd 2-3 óra múlva alaposan öblítse át - lehetőség szerint jó meleg vízzel - az egész rendszert.
Szükség esetén a kezelést ismételje meg, majd 2-3 havonta öntsön a lefolyókba ismét kb 1 dl duguláselhárító szert, hogy az időközben a csatorna falára rakódott szerves szennyeződéseket ismét leszedje.
Partnerünk nem volt rest, beült autójába és odarobogott Bemutatótermünkbe, ahol meg is vette gyorsan a Duguláselhárító szettet.


Több mint három hónap múlva partnerünk visszajött és arcán széles mosollyal közölte: amikor három hónappal ezelőtt elvitte a dugulás elhárító szettünket és a konyhai dugulását az első kezeléssel, a fürdőszobai pedig a következő kezeléssel megoldotta, azóta nincs dugulása. Ezért a használaton kívüli csőgörényét felkínálja nekünk mint relikviát, hisz helyette talált egy "folyékony csőgörényt", ami sokkal hatásosabb mint az amit eddig ismert és használt, ráadásul ez a "folyékony csőgörény" valóban szagtalan és nem szennyezi a közvetlen környezetét sem.

{lang_langlist|news_langlist.html}: EnglishDeutsch
Nyomtatóbarát változat | Barátomnak küldöm |
Felhasználói név
Jelszó


Elfelejtette jelszavát?

Ha problémás a takarítás, a tisztítás, a higiénia fenntartása és ehhez keres valami jó megoldást, akkor a PERIDOX a megoldás!

Feliratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
Név:
E-mail:
Leiratkozás
Peridox termékek
Dugulás elhárítás
facebook TVK
E-mail:

Hír keresés
Minden oldalon
Tartalmaz
Kezdõdik
Pontos egyezés
eXTReMe Tracker
developed by Centrumnet Systems